Borvidék: Főleg Csopak, de Tihany és a Káli-medence is.
Összességében Balaton, de ha ki kell emelni egy termőhelyet, akkor Csopak. (A Balatonfüred-Csopakot nem szeretném használni)

Alapítás éve: 2001

Birtok mérete, és a jelentősebb dűlőnevek: Összesen 15 hektár. Azon belül a fele Csopak a másik fele pedig Tihany és a Káli-medence.
Kiemelt dűlők/területek:

  • Csopakon: Slikker, Szent Donát (parcella), Berekhát, Nagykút, Sáfránkert.
  • Káli-medencében a Fekete-hegy
  • Tihanyban a Lapi és a Ráta dűlők.

Palack / év: 40.000

Legfontosabb borok: Csopak Hegybor (Olaszrizling), Slikker dűlő (Olaszrizling), Szent Donát parcella fehér (Olaszrizling+kis Furmint), Szent Donát parcella vörös (Kékfrankos) Magma (Kékfrankos) Tihany

Vendégfogadás: A birtokon van bisztró (Márga) és borterasz is.

Mi a kedvenc saját borod és miért?
Hangulat- és évszakfüggő: Nyáron #talajsztori, télen pedig a Szent Donát parcella olaszrizling és a Magma. Ha egyet kéne választanom, akkor a Szent Donát parcella olaszrizling, mert az volt a fiatalkori tanszőlőm, ott született az első saját borom és az vált a legkarakteresebb olaszrizling területünkké.

Melyik részét szereted leginkább a borászatnak és miért?
December, egyrészt mert addigra már lemegy a szüret és a pincemunkák zöme. Másrészt ilyenkor még rengeteg olyan dűlő bora kóstolható külön-külön, amik egy része később házasításra kerül: 8-10 dűlő olaszrizlingje, 3-4 dűlő furmintja, 2-3 dűlő kékfrankosa. Nagy élmény őket összekóstolni!

Hol látod a pincészeted 10 év múlva?
20 hektár saját terület, 80 ezer palack, melynek fele fehér, fele vörös, de van saját pezsgő is.

A boron kívül mi a hobbid?
Utazás, vitorlázás, búvárkodás